Hoe werkt het

In Rolde heeft Selectie Methusalem een plek gekregen in de nieuwe commerce Blij van Toen. Aldaar kunt u alle te veilen kavels bekijken zoals u bij ons gewend was. En niet gedurende twee kijkdagen, maar liefst drie weken heeft u hier ‘corona-veilig’ de gelegenheid voor.

Om te kunnen bieden op een van de kavels (veilingen) van Selectie Methusalem dient u zich eerst te registreren.
Dit doet u bij mijn account in het menu bovenaan de pagina. Na het invullen van uw e-mailadres ontvangt u een email met verdere instructies. (Heeft u niets met internet, dan kunt als vanouds een koopopdracht invullen in de winkel. Methusalem zal dan voor u bieden op de veiling volgens ons automatisch systeem.)

Om te bieden klikt u op lopende veilingen. Op volgorde van aflopen verschijnen de kavels in beeld. Tussen het eindigen van elke kavel zit 1 minuut.
Alle informatie over het bieden vind u via de link alles over bieden.

Heeft u het product verkregen, dan krijgt u een uitnodiging om af te rekenen per email. Let op: u betaalt altijd 25% opgeld bovenop uw uitgebrachte bod! De mogelijkheid bestaat het bedrag over te maken of contant af te rekenen. Alle goederen dienen in de winkel in Rolde te worden opgehaald binnen een week na afloop van elke veiling. Een afspraak hiervoor kunt u maken in onze agenda Afspraak maken. Mocht dit een keer niet mogelijk zijn, of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op. In bepaalde gevallen kunnen we tegen vergoeding goederen naar u opsturen.

SCHRIJF U HIER IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF