Over ons

Zoals u weet organiseert  Veilinghuis Methusalem veilingen in het noorden van het land.
Op 19 juli vorig jaar hebben we in onze nieuwsbrief helaas moeten melden dat onze veiling bij Hotel Van der Valk in Assen niet meer door konden laten gaan door de corona-beperkende maatregelen.

Vele hartverwarmende reacties hebben wij van u ontvangen. Heel hartelijk dank hiervoor.

Maar er is nu toch goed nieuws. Het is ons gelukt een ruimte te bemachtigen waar we als veilinghuis op een veilige manier toch door kunnen gaan, zei het in een aangepaste vorm.

In Rolde heeft Selectie Methusalem een plek gekregen bij de nieuwe commerce ‘Blij van Toen’.
Aldaar kunt u alle te veilen kavels bekijken zoals u bij ons gewend was. En niet gedurende twee kijkdagen, maar liefst drie weken heeft u hier ‘corona-veilig’ de gelegenheid voor. Daarna kunt u bieden via deze veilingsite. Na afloop is er de week opvolgend gelegenheid uw verworven goederen in de winkel op te halen.

We gaan voorlopig elke twee maanden een digitale veiling organiseren onder de naam Selectie Methusalem via onze nieuwe veilingwebsite methusalemveiling.nl.

Op de pagina ‘Hoe werkt het‘ van onze veilingsite staat stap voor stap uitgelegd hoe u mee kunt doen. Mocht dit nog vragen oproepen dan kunt u altijd een email sturen of bellen met Methusalem.

Let op: heeft u niets met internet, dan kunt als vanouds een koopopdracht invullen in de winkel. Methusalem zal dan voor u bieden op de veiling volgens ons automatisch systeem.

Natuurlijk kunt u vanaf dit moment ook weer goederen inbrengen. In de nieuwe opzet is in de commerce echter beperkte ruimte – we gaan dus vaker per jaar veilen met minder goederen per keer.

We hopen u binnenkort in Rolde (Hoofdstraat 1c) te ontmoeten en wensen u veel succes met de komende veiling in nieuwe stijl. We houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via de nieuwsbrief en website.